Belediye Sitesi
  • Hizmet için varız.
  • Hoşgeldiniz
  • Demirköy Belediyesi
  • Haber Başlık : Demirköy’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü Törenle Kutlandı.
  • Haber Konu : Demirköy’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü Törenle Kutlandı.
  • Haber Tarih : 12.11.2019
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkanımız Sn.Recep Gün, 11 Kasım 2019 Demirköy’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü Kutlama Programı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Sn.Başkanımız, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Demirköy’ün düşman işgalinden kurtarılması canlandırılmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak; folklor ekibinin hazırladığı halk oyunları gösterisi ve mehter takımının gösterileri ile Tören sona erdi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf