Belediye Sitesi
  • Websitemize Hoşgeldiniz.
  • Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç aylarımız mübarek olsun.
  • Demirköy Belediyesi
  • Haber Başlık : 13 Nisan 2018 tarihinde 2 adet taşınmaz mallara ilişkin ihale ilanı
  • Haber Konu : 13 Nisan 2018 tarihinde 2 adet taşınmaz mallara ilişkin ihale ilanı
  • Haber Tarih : 19.03.2018
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
elediyemiz sınırları içerisinde bulunan, mülkiyeti belediyemize ait 2 Adet Arsa , 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince ”Açık Teklif Usulü” ile 13.04.2018 Cuma günü belediye toplantı salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.

- İhale Şartnamesi için tıklayınız ( word dosyası indirebilirsiniz. )

- Hamdibey Mahallesi Taşınmaz İhale Şartnamesi için tıklayınız ( word dosyası indirebilirsiniz. )

- Yeni Mahalle Taşınmaz İhale Şartnamesi için tıklayınız ( word dosyası indirebilirsiniz. )

İhale ilanlarımızı Websitemiz Kararlar/İlanlar Menüsünden İhale İlanlarını tıklayarak ulaşabilirsiniz.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf